top of page
IntegralSalut_230825_207_BR.jpeg

Tractaments personalitzats de fisioteràpia alternativa

Atenció individual per al teu òptim estil de vida

Des de tractaments conservadors fins a teràpies més avançades, treballem amb un enfocament personalitzat per abordar les afeccions de manera efectiva. Els nostres tractaments estan basats en l'evidència i en les millors pràctiques mèdiques.

Tractament de disfuncions i lesions musculars i articulars

 

L’objectiu del tractament especialitzat per a disfuncions i lesions musculars i articulars és normalitzar i retornar-los al seu estat habitual. Aquestes afeccions poden incloure problemes amb teixits i articulacions, com també traumatismes, lesions, intervencions quirúrgiques o alteracions musculoesquelètiques per diversos motius.

IntegralSalut_230825_157_BR.jpeg
Mobilitzacions

 

Reconeixem la importància dels moviments, tant actius com passius per mantenir un cos sa i funcional. La nostra teràpia inclou una àmplia gamma d'exercicis i moviments que tenen com a objectiu proporcionar elasticitat al teixit i preservar la mobilitat articular.

Els moviments actius impliquen la participació activa dels músculs per realitzar moviments, la qual cosa ajuda a enfortir-los i millorar la flexibilitat. Aquests exercicis poden ajudar a mantenir la salut i la funció del sistema musculoesquelètic, així com prevenir lesions i millorar el rendiment físic en activitats diàries i esportives.

Per altra banda, els moviments passius són aquells en què el pacient no ha de fer cap esforç actiu, ja que són realitzats per un terapeuta o assistent. Aquests moviments s'apliquen amb suavitat per estirar els teixits i les articulacions, el que és beneficiós per millorar la circulació, reduir la rigidesa i mantenir la flexibilitat en persones que poden tenir limitacions de moviment a causa de lesions o afeccions.
 

Diagnosi ecogràfica

 

El diagnòstic ecogràfic que realitza el podòleg és fonamental per avaluar si hi ha lesió i, en cas d’haver-n'hi, l'estat del teixit i el grau de lesió, després d'una minuciosa exploració amb ecografia de la zona afectada. Mitjançant aquesta tècnica d'imatges avançada, el podòleg pot obtenir una visió detallada i precisa de l'estructura interna del teixit i les articulacions, permetent identificar possibles anomalies, inflamació, dany muscular o altres problemes que puguin afectar la funcionalitat i la salut del pacient.

 

Gràcies a la informació proporcionada pel diagnòstic ecogràfic, el podòleg pot prendre decisions més informades i personalitzades en relació amb el tractament adequat per a cada cas.

IntegralSalut_230825_262_BR.jpeg
IntegralSalut_230825_065_BR.jpeg
Especialització en lesions del peu i infiltracions de factors de creixement (prp)

 

Diagnostiquem de manera precisa i exhaustiva les lesions, utilitzant tant els mètodes clínics com l'ús d'ecografies avançades. Aquest enfocament integral ens permet obtenir una comprensió completa de l'estat de les lesions, la seva gravetat i el seu possible impacte en la salut del pacient.

 

Un cop fet el diagnòstic, treballem de forma estreta amb cada pacient per decidir el tractament més adequat per a la seva situació particular. En alguns casos, podem optar per les infiltracions de factors de creixement (PRP), que són teràpies innovadores que utilitzen els mateixos components biològics del pacient per estimular el procés de curació i regeneració dels teixits lesionats. Aquest procediment es du a terme sota anestèsia local, garantint així la comoditat i seguretat del pacient durant el procés.

Operacions ambulatòries

 

Desenvolupem operacions ambulatòries del peu amb l'objectiu de proporcionar una solució eficaç i de ràpida recuperació per a diverses condicions podològiques. Les nostres intervencions quirúrgiques es duen a terme amb la màxima atenció al detall i amb tecnologies avançades per garantir els millors resultats per als nostres pacients.

IntegralSalut_230825_061_BR.jpeg
IntegralSalut_230825_172_BR.jpeg
Ones de xoc focals

 

Les ones de xoc focals són una eina terapèutica que produeix canvis neurofisiològics beneficiosos per als pacients. Aquesta teràpia té com a objectiu la mecanotransducció, generant un estímul mecànic que contribueix a la millora de les condicions dels teixits. A més, les ones de xoc ajuden a la modulació del dolor, inhibint l'estímul nociceptiu a l'àrea d'aplicació mitjançant canvis neuroplàsties i neuromodulació.

 

Les àrees de tractament on les ones de xoc han demostrat ser efectives inclouen diverses condicions com:

 

  • Lesions de turmell: inclou problemes com la fascitis plantar, esperó al turmell o esperó calcani.

  • Tendinopaties: es tracten les tendinitis d'inserció en general, així com dolor d'espatlla amb calcificacions o sense, tendinopaties a l'espatlla, el supraespinós o el mànec rotador. També són adequades per a condicions com l'epicondilitis i epitrocleïtis (conegudes com el colze de tenista o colze de golfista), la síndrome de dolor trocantèric major (GTPS) amb tendinitis i bursitis trocantèrica, tendinopatia isquiotibial, síndrome fèmur-patel·lar i tendinitis de la ròtula, periostitis tibial, i tendinitis d’aquíl·lea.

  • Pseudoartrosi: aquesta teràpia pot ser útil en el tractament de problemes de pseudoartrosi.

  • Cicatrització: les ones de xoc també poden contribuir a millorar el procés de cicatrització en certs casos.

Recuperació de lesions

 

La recuperació de lesions és un procés essencial per a la restauració de la salut i el benestar dels pacients. A Integralsalut, comprenem la importància d'aquest procés i ens dediquem a proporcionar una atenció especialitzada i personalitzada per a cada cas.

 

Entenem que cada persona té un ritme de recuperació únic i, per tant, ens assegurem d'ajustar el tractament segons l'evolució del pacient. La nostra prioritat és ajudar els pacients a retornar al seu nivell òptim de funció i activitat amb la major rapidesa i seguretat possible.

bottom of page