top of page
IntegralSalut_230825_120_BR.jpeg

Estudis de Biomecànica

BIOMECÀNICA DE CARRERA

Per als amants del running, oferim estudis de biomecànica especialitzats per a corredors. L’estudi biomecànic de la carrera ens servirà per determinar quins són els aspectes que poden beneficiar o perjudicar des del punt de vista del moviment al corredor, amb l’objectiu de millorar o prevenir una lesió.

Aquest estudi consta d’un anàlisi tant estàtic com en moviment del pacient, a través d’una valoració corporal i articular completa, d’un estudi de la petjada i d’un anàlisi en moviment, utilitzant la tecnologia avançada de STT Systems 3D, que ens permetrà analitzar i comptabilitzar com es mouen cadascuna de les articulacions de l’extremitat en cada fase de la carrera: recolzament, enlairament i vol.

Amb les dades obtingudes obtindrem un diagnòstic biomecànic i tractarem de donar solució a algun moviment incorrecte o error d’execució que pugui desenvolupar en una possible dolència o lesió, ja sigui amb unes plantilles correctives, un canvi en la cadència, tècnica de carrera, o inclús de les sabatilles.

IntegralSalut_230825_030_BR.jpeg
IntegralSalut_230825_221_BR.jpeg
BIOMECÀNICA CICLISTA

Per als amants del ciclisme, oferim estudis de biomecànica especialitzats per a ciclistes. Aquest servei et permetrà avaluar la postura ideal en què es maximitzi la relació entre rendiment i salut terapèutica. És a dir, aquella posició que ens permeti treure el màxim rendiment possible a cada pedalada sense descuidar tampoc la comoditat o salut.

Utilitzem tecnologies avançades per analitzar el teu moviment (STT Systems 3D), observant cada detall de la pedalada i prestant especial atenció als angles i a l'extensió de les extremitats, realitzant ajustaments en tronc inferior (posició de les cales, alçada i reculada del selló) i del tronc superior (alçada del manillar i longitud de la potència) per tal de millorar el teu rendiment, reduir el risc de lesions i gaudir d'una millor experiència a sobre de la bicicleta.

bottom of page