top of page

Serveis d'Integralsalut

Cuidem del teu benestar amb una àmplia gamma de serveis

Els nostres serveis són l’eix central de la missió a Integralsalut. Amb una visió holística del benestar, oferim una àmplia gamma de serveis que abasten des de la prevenció i el diagnòstic fins al tractament i la rehabilitació. Amb una atenció personalitzada i basada en l'evidència científica, t’acompanyem fins a assolir una òptima salut i benestar.

IntegralSalut_230825_180_BR_edited_edite

Fisioteràpia

La fisioteràpia és un dels nostres serveis més importants per al tractament i la recuperació de lesions i disfuncions musculoesquelètiques. Treballem amb una estreta col·laboració per dissenyar un pla de tractament personalitzat que s'adapti a les teves necessitats específiques. La fisioteràpia busca restaurar la teva funcionalitat, millorar la teva força i flexibilitat i reduir el risc de lesions futures.

Fisioteràpia
IntegralSalut_230825_203_BR.jpeg

Teràpia clínica

La teràpia clínica és una forma d'abordar les diferents afeccions físiques i dolors crònics que poden afectar el teu cos. Mitjançant un enfocament terapèutic personalitzat, utilitzem diverses tècniques i eines avançades per a diagnosticar i tractar les teves afeccions. La teràpia clínica busca reduir el dolor, millorar la mobilitat i restaurar la funcionalitat, permetent gaudir d'una millor qualitat de vida i un benestar general.

Teràpia clínica
IntegralSalut_230825_075_BR.jpeg

Rehabilitació

La rehabilitació és un element essencial en el procés de recuperació de lesions i cirurgies. Amb l'ajuda del nostre equip de professionals qualificats, treballarem per desenvolupar un pla de rehabilitació personalitzat que se centri en les teves necessitats específiques. Mitjançant exercicis terapèutics, estiraments i altres tècniques, busquem restaurar la funcionalitat, reduir el dolor i millorar la teva mobilitat.

Rehabilitació
IntegralSalut_230825_063_BR_edited.jpg

Podologia

Els peus són una part fonamental del teu benestar general, i el nostre servei de podologia està dissenyat per cuidar-los adequadament. Els nostres podòlegs especialitzats t'ajudaran a tractar i prevenir problemes als peus, com ara dolors, lesions, deformacions o problemes de marxa. Amb una atenció personalitzada i solucions efectives, et garantim un millor confort i mobilitat.

Podologia
IntegralSalut_230825_170_BR.jpeg

Teràpia Manual

La teràpia manual és una pràctica que involucra l'ús de les mans per tractar una gran varietat de trastorns musculoesquelètics i altres problemes de salut. Mitjançant tècniques suaus i precises, maniobrem el teu cos per alleujar tensions musculars, millorar la circulació sanguínia i promoure una millor alineació postural. Aquest enfocament holístic busca restablir l'equilibri del teu cos i promoure la teva salut integral.

Teràpia Manual
IntegralSalut_230825_098_BR_edited.jpg

Nutrició integrativa

La nutrició integrativa és un abordatge holístic per al teu benestar que considera l'alimentació com un factor clau per a la salut. T'ajudarem a crear un pla d'alimentació personalitzat que s'adapti a les teves necessitats i objectius. Mitjançant la nutrició integrativa, podràs millorar els teus hàbits alimentaris, augmentar els teus nivells d'energia i promoure una salut òptima.

Nutrició integrativa
IntegralSalut_230825_246_BR.jpeg

Estudis de Biomecànica

(Ciclisme i Carrera a peu)

Per als amants de l'esport, oferim estudis de biomecànica especialitzats per a ciclistes i corredors. Aquest servei et permetrà avaluar la teva biomecànica durant l'activitat esportiva, identificant possibles desequilibris i disfuncions. Amb aquesta informació, t'oferim consells i correccions per millorar el teu rendiment, reduir el risc de lesions i gaudir d'una millor experiència esportiva. Utilitzem tecnologies avançades per analitzar el teu moviment (STT Systems 3D), com ara l'anàlisi de la petjada i l'alineació corporal. Això ens permet detectar possibles anomalies i recomanar-te les millores necessàries per optimitzar el teu rendiment i prevenir lesions esportives.

Estudis de Biomecànica
IntegralSalut_230825_161_BR_edited.jpg

Osteopatia

L'osteopatia és una disciplina que busca restaurar l'equilibri del teu cos mitjançant tècniques manuals. Utilitzem aquest enfocament holístic per abordar completament el teu cos, incloent-hi teixits, articulacions i òrgans. L'objectiu de l'osteopatia és millorar la teva salut i benestar general, identificant i tractant les causes subjacents de les teves afeccions.

Osteopatia
bottom of page