top of page

Tecnologia al servei
del benestar

Aplicacions innovadores per
millorar la salut

Amb els últims avenços tecnològics, el nostre centre està equipat amb dispositius i equips de primera classe que ens permeten oferir una atenció terapèutica de primera qualitat. La nostra tecnologia avançada ens permet obtenir diagnòstics més precisos, realitzar procediments amb seguretat i eficàcia, i proporcionar teràpies innovadores que milloren la vida dels nostres pacients. Estem dedicats a la innovació i continuem cercant les millors solucions per millorar la salut i benestar.

ECOGRAFIA

 

L'ecografia és una tècnica indispensable en el camp de la podologia i la fisioteràpia, ja que ens permet visualitzar amb gran detall estructures internes com òrgans, teixits i vasos sanguinis sense la necessitat d'utilitzar radiació ionitzant. Aquesta tecnologia ens ofereix una visió en temps real dels teixits, permetent-nos avaluar amb precisió les condicions de salut i identificar possibles anomalies o lesions.

 

A Integral Salut no només fem servir l'ecografia per a podologia i fisioteràpia, sinó que també és una eina essencial per al tractament musculoesquelètic. Utilitzem l'ecògraf Mylab X5, una tecnologia avançada que ens permet desenvolupar una diagnosi precisa i un seguiment efectiu dels nostres pacients i obtenir imatges nítides i de gran resolució.

IntegralSalut_230825_267_BR_edited.jpg
IntegralSalut_230825_163_BR.jpeg
DIATERMIA

 

A Integralsalut triem el millor per als nostres pacients, i això implica la utilització de tecnologies avançades com la Diatermia Back4 de Winback. Aquesta innovadora eina ens permet proporcionar tractaments manuals potenciats amb l'energia Tecar, combinant diferents corrents en un sol tractament per a resultats més efectius.

 

Amb el capçal TECAR X amb intel·ligència artificial, assolim precisió i millores, adaptant-nos a les necessitats úniques de cada pacient. El sistema Dynamic Power-In assegura un subministrament segur i personalitzat d'energia, oferint tractaments segurs i eficients.

SISTEMA STT 3D

 

A Integralsalut disposem d'una de les eines d'anàlisi del moviment en 3D més potents, el Sistema STT 3D, amb 6 càmeres de captura, dissenyat específicament per dur a terme l'anàlisi de l'execució del pedaleig amb moviment i l’anàlisi de la carrera a peu en moviment.

 

Aquest sistema és altament versàtil, ja que permet la reconstrucció en 3D del moviment en temps real, analitzant simultàniament 360° i proporcionant gràfics temporals de totes les articulacions, dades precises de posicions, rotacions en els tres plans del moviment i informació numèrica com mitjanes, màxims i rangs. Aquesta anàlisi es realitza mitjançant 6 càmeres d'alta velocitat i marcadors col·locats a la pell sense fils.

 

Aquesta tecnologia ens permet centrar-nos en cada detall tècnic durant el moviment, ajudant a millorar el rendiment de l'esportista i prevenir moviments incorrectes que podrien evolucionar en lesions.

IntegralSalut_230825_253v1.jpg
IntegralSalut_230825_174_BR.jpeg
ONES DE XOC FOCALS

 

Les ones de xoc focals són ones d'alta energia que es generen a través d'un dispositiu especialitzat i es dirigeixen cap a les àrees específiques del cos que necessiten tractament. Aquestes ones de xoc penetren profundament en els teixits i provoquen una resposta de curació en el cos.

 

A Integralsalut, les ones de xoc focals s'utilitzen principalment en l'ortopèdia i en el tractament de lesions múscul-esquelètiques. Aquesta teràpia és particularment eficaç per al tractament de lesió tendinosa com la tendinitis, així com per al tractament de l'epicondilitis, la fascitis plantar i altres condicions doloroses relacionades amb els tendons i els músculs.

 

L'aplicació d'ones de xoc focals ajuda a augmentar el flux sanguini, estimula la formació de nous vasos sanguinis i promou la regeneració cel·lular. Això pot reduir la inflamació, alleujar el dolor i estimular la reparació i la curació dels teixits afectats.

FUNDA DE PRESSIONS

 

A Integralsalut comprenem la importància de l'anàlisi de pressió per entendre la pèrdua de sensibilitat durant la pràctica del ciclisme, així com lesions provocades per un mal recolzament de la pelvis amb el seient. En moltes ocasions, aquesta problemàtica es deu a una compressió excessiva. Mitjançant l'avaluació precisa de la pressió, podem ajudar a resoldre aquest problema, millorar la comoditat i evitar lesions del ciclista durant la pràctica d'aquest esport.

 

El nostre equip especialitzat utilitza tecnologies avançades per produir l'anàlisi de pressió, proporcionant dades essencials per a la identificació de punts de compressió i del comportament del teixit durant el ciclisme. Aquesta informació ens permet dissenyar solucions adaptades a les necessitats de cada ciclista, optimitzant així la seva experiència de ciclisme i millorant el seu rendiment i la seva salut.

IntegralSalut_230825_223_BR.jpeg
bottom of page